En dat lijkt gereden regen op internet staat amai wel dat hoi leuk dat jullie kijken naar tv ik ben thijs en vandaag ben ik uitgedaagd samen in tora mee en weet het ik ben heel benieuwd welke kennis bij gaan doen dus het woord te zeggen we krijgen 300 werden steeds in dertig seconden zoveel mogelijk moeten raden ja en.

We gaan beginnen met name beginnen mensen en daarna gaan we voor werken en daarna over misschien drie twee één oké hij is een zanger en yasmin.

Pil het ook van wat van piloot roken hij te weten we hebben dan ook nog een nederlandse zanger problemen sexy als ik dans jocelyne ja en we hebben dan nog eens een ik youtubers is.

Nog best wel jong zijn is nog best wel jong en zus die nee het is echt een heel jong niet.

De volgende is een bekende nederlanders is bloed hoe dat kan ik zien slapen wij zo staat bij.

Huis het huis was ook nog mee 312 het is dus van belang les.

Die het is een voetballer filmpje en jullie mogen mee nederlander nee nee ja ja de voice zeg maar vrouw als we gozer nee ssst dikke oma men.

Vandaag een zanger ja oké dus nu en dat is voorwerpen ik verwacht zoveel van jou oké dat.

Hij elkaar aanvoelen oh oh ja jij.

Hebt de 33 en wanneer je doet je geld er in het altijd.

Bij je zijn en je kan een heel ver mee zien is de eerste in de ochtend je je gebruikt om muziek te luisteren is mensen vandaag geslaagd zijn diploma is en je gooit er tegenaan mcqueen 3 2 1.

En frans brood je oog dicht dank je wel iets waar je leeft en tijd nee maxlead ik heb geen geef maar een middel dit is een ding in de keukens topjaar een wordt koud je tikt euro ja machine ja muziek ja maar je muziek en het man menen knuffel want ja ik.
Ja als we dit verpesten twee een baby gmail dank je ons.

Allebei onze qua shaft marty garcia waar het ijs van is de boys holland ja maar groei van is maar hoe je er voor duurzaam is van ja bepaald muziek want nu in zit er grip in seat toledo wat oké dat.

Hij mij om stil te rijden of een buiten de tijd martin garrix voor ze voelen wel b21 is maar dit dank je maar die dames die zingen liedjes en zo kan ik kan je zien en het sinterklaasliedje nee om te gaan of te.

Paard boot en zanger met heel veel strijd je zoiets niet meer ga ik graag een maar moest glass en wie bent voor anorexia en nederlandse never look.

Door niet alsjeblieft nou wij hebben dus gewonnen maar belangrijk nog jullie of verloren dus dat wij niet de afwas of j ik vind ik niet zo leuk ja oké ik heb eentje vast ja awwwww je die ik zou er niet.

Mee eens oké oké zie je favoriete liedje alsof je een kijken vet en 3 en 4 en dat lijkt je hele leven op internet staan ja het.

Is zover we hebben ook een mooi voor jullie liedjes en omschrijving iets heeft te maken met dit het is een test geef ze maakt met.

Clauwers en het is ergens in september begrijp weten in de reacties en als je ook vindt dat hun jurk winnaars zijn bleek niet zullen we ook in de reacties wie je echte winnaar wint voor je nou leuk video die duimpje omhoog abonneer dit kanaal en wij zijn jou heel graag de volgende keer bij 10 het idee.

Jordan Thomas Authentic Jersey 
Deone Bucannon Jersey