Ik heb laten celine voor je ga niet minder lettertypes gebruikt en ook maakt in after effects met een script dat we zelf geschreven hebben mensen mensen met wie ik samenwerk om zo onze eigen workflows in assen fix te optimaliseren ik heb eerst laten zien hoe je bestaande lettertypes gebruikt in toepast om om woorden te mee te maken en.

Te customizen volgens ben ik vanaf een blanke vrouw opnieuw begonnen om vanaf scratch’s en geanimeerd.

Lettertype stap voor stap te maken en daarbij heb ik vooral veel gebruik gemaakt van expressions om niet alles te claimen maar meer met random die maatje te genereren elke keer als je nieuwe lettertypen ook weer nieuwe resultaten geesten dat meerdere letters in zelfde woord niet hetzelfde resultaat geven maar oké oké niet zijn het maken van een van een lettertype.

Is een ontwerp op zeer maar het is niet in eindproduct een lettertype wordt gebruikt in een poster in een website en noem maar op en met onze geanimeerde lettertypes is dat net zo en ik probeer vooral juist een systeem te bouwen waar iemand anders hiermee uit de voeten kan dus ik cliché natuurlijk en iedereen zegt dat het.

Een cliché is maar het is wel belangrijk om gewoon vrij werk te maken naast kwam werk voor mij zat vrij werk uitgegroeid tot een eigenlijk van een nieuw bedrijf in een hele nieuwe richting die ik nu we.
Volgen pen ja dat dat dat nooit dat.

Is nooit gebeurd als ik alleen maar had gemaakt dat klant hadden gevraagd van mij dus dit is wel iets wat ik dat wat ik zelf heb opgezet door dat.

Ik experimenteer en dat ik dingen probeer en kapot maken en nog veel meer proberen ja dan dan uiteindelijke gooit er iets en dan vind je wat er vanuit jouw kont zonder dat iemand anders ergens om vraagt maar gewoon zonder dat er veel mee bemoeit wordt zeg maar.

Jordan Thomas Authentic Jersey 
Deone Bucannon Jersey